"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

ILTAKISAT

Eilen osallistuttiin Lumen kanssa jälleen hyppyradalle. Hylkyhän sieltä taas tuli, ja homma meni penkin alle jälleen renkaan kohdalla. Lumesta näki jo selvästi rengasta lähestyttäessä, että se tulee kiertämään sen.. Liian hyvä on neidillä muisti niiden aikaisempien vahinkojen suhteen. Muuten rata tuntui ihan mukavalta, mutta pari hankalaa kohtaa siinä kyllä oli.. Ei oikein itse tiennyt mitä niissä olisi ollut järkevintä tehdä.. Lopputuloksena siinä sitten pysäytti Lumen vauhtia liian myöhään/aikaisin taikka sitten oli itse koiran edessä, kun ei ehtinyt alta pois..


Noh, me jatketaan nyt rengasreeniä harkoissa. Täytyy vaikka palata hieman taaksepäin ajassa, ja ottaa rengasta mahdollisimman suorasta tulosuunnasta ja aina palkkaamalla esteen jälkeen. Toinen vaihtoehto olisi jättää rengas kokonaan tauolle, ja aloittaa sen reenaus myöhemmin "alusta", mutta siinä sitten tuleekin varmasti puolen vuoden takapakki, kuten keinun kanssa oli.. Se on vaan Lumi liian hyvä muistamaan kaikki ne huonot sattumukset, ja unohtaa sitten ne hyvät onnistumiset.

Lumen kanssa käytiin nakkeleen kisasta hieman jäänyt "paha mieli" pois palloleikeillä lähi numikkokentällä omassa rauhassa :)
Lauantaina mennäänkin sitten Usvan ja Lumen kanssa käymään Muhoksen ryhmiksessä :) Lumikin sopivasti taas pudottaa karvaa.. Lumella taitaa nyt olla sellainen loputon karvanlähtö.. Aina pikkusen kerrallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti