"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

tiistai 6. tammikuuta 2015

HYVÄN MIELEN REENIT

Eilen meillä oli Lumen kanssa agireenit joulutauon jälkeen. Kyllä riitti neidissä taas virtaa, vaikka muille jakaa. Meillä Lumen kanssa meni hyvin, ja olikin reenien jälkeen hyvä mieli :) Onnistumisia tuli, eikä reenit tuntuneet niin jonkin tietyn ongelmakohdan jauhamiselta. Lumen kanssa omaa vuoroa odotellessa reenasin hieman Usvan kanssa toko- ja nätöjuttuja vapaalla kentällä. Jos tekisi näin jälkikäteen uuden vuoden lupauksen, etten ottaisi niin tosissaan Lumen reenaamista, vaan mentäisiin aina reeneihin sillä periaatteella, että "mitäs tänään sählättäisiin". Tuntuu reenit menevän tuolla asenteella paljon paremmin, entä tosissaan reenatessa :D Reeneissä Lumi meni välillä omia teitään nenä maassa kiinni (jälleen kerran), mutta nyt tajusin, että Lumella on kohta varmaan juoksu alkamassa ja tämä nuuskiminen ja keskittymiskyvyn menettäminen on yhteydessä varmaan siihen tulevaan juoksuun. Taaksepäin kun muistelee, niin samanlaista on ollut myös aikaisemmin ennen kuin juoksu alkoi..

Ratapiirros 5.1.2015

Tänään käytiin kaverini ja shelttikamujen kanssa pakkassään lenkillä, koirilla oli hauskaa telmiä keskenään :) Kameraa ei tarennut ottaa matkaan, kun olisi sormet jäätyneet aika nopsaan. Koitin kuitenkin tänään napsia Usvasta jotain järkeviä kuvia takapihalla. Unohdin tietysti harjata koiran sitä ennen, niin kuvissa on turkki littanassa ja jäässä oleva minipörrö.. Ja minipä hyvinkin, tässä kovasti toivotaan, että Usvalle tulisi vielä hitusen lisää senttejä :) Paljon ollaan saatu kuulla ihmisiltä kommentteja "voi kun se on niin pieni, kasvaako se vielä?", ja toivon mukaan kasvaisi :) Tänään olisi illasta vielä tokoreenit Usvan kanssa, saa nähdä minkälaisessa koirareeniporukassa ollaan tällä kertaa :) Galleriasta löytyy Lumen muutama kuvanen, sekä Usvasta enemmän uusia kuvia. Täytyisi yrittää saada niitä seisomakuvia myös, mutta hankalaa yksin koittaa sellaisia räpsiä.. Alla vielä jotain vanhempia lenkkeilykuvia ja tämänpäivän uutukaisia :)
Usva 6kk


Usva 6kkEi kommentteja:

Lähetä kommentti