"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

perjantai 23. tammikuuta 2015

HUHUU?

Täällä on ollut aika hiljaista viime aikoina, jotenkin ei ole vain jaksanut kirjoitella reeneistä taikka kuulumisia. Jos nyt kuitenkin koittais skarpata. Blogin ulkoasuakin hieman muutin, josko tästä saisi vähän uutta tuulta purjeisiin.

Lumen kanssa ollaan agireeneissä käyty normaaliin tapaan. Reenien suhteen ollaan nyt vähän vaihtelevin mielialoin, kun taas tuntuu, että muiden mielestä tehdään asioita jälleen niin väärin.. Vähän jää aina huono maku reeneistä, kun tuntuu, että yksi koiran tekemä virhe tarkoittaa automaattisesti sitä, että se tekee sen saman virheen aina, ja pitäisi sitten alkaa asioita opettamaan uudestaan alusta.. Joka ikisellä kerralla ohjaajat puhuvat kisaamaan lähtemisestä, ja tulee olo, kuin olisi pakko kisata. Kisahommia voin alkaa sitten miettimään, kun Lumi suostuu suorittamaan keinun. Eli ehkä noin tsiljoonan vuoden päästä. Eikä tässä mikään himo ole edes kisata, vaan lähinnä omaksi iloksemme reenataan, kai sekin on yhä sallittua.. Huoh ja murmuti mur.

Usvan reeneissä sen sijaan menee hyvin, ja siellä on mukava käydä. Aina reeneistä lähtiessä on positiivinen fiilis. Usva on oppinut jo paljon TOKOn ALO -luokan liikkeitä :) Käskyistä pitäisi jotenkin saada eriteltyä ja vahvistettua paikallaoloa, istumista ja maahanmenoa. Tällä hetkellä Usva yhdistää liikaa paikka -käskyyn maahanmenon, ja tarjoaakin sitä paljon myös istumaan käskettäessä. Noutokapulan pitämisen kanssa on vähän probleemaa, kun Usva ei sitä kovin mielellään vielä ala pitämään suussa. Usvan kanssa ollaan alotettu reenaamaan näillä uusilla TOKO -ohjeilla, niin on ollut sinänsä helppoa, kun ei ole ollut aikaisemmat ohjeet sekoittamassa.

Tarkoituksena olisi tehdä jossain vaiheessa vähän yhteenvetoa Lumen ja Usvan reeniosaamisesta tällä hetkellä, ja katsoa vähän josko asettaisi jotain tavoitteita mitä kohti pyrkiä.

Kotosalla täällä Mimo on entiseen tapaansa oma (ihana,ärsyttävä) itsensä, Usva on kasvanut hyyyyyyvin hitaasti (mutta kai kuitenkin kasvanut :D), ja mielestäni alkaa näyttämään pikku hiljaa ei niin kakaralta. Lumi pudottaa urakalla karvaa (yllätys yllätys, ja ollaan huomenna näyttelyyn menossa) ja juoksunkaan alkaminen ei varmaan ole kovin kaukana.

Ja tosiaan, huomenna suuntana Kuopio ja sunnuntaina olisi kehässä pikkupennuissa Usva sekä AVO -luokassa karvaton Lumi. Reenattu ei kovinkaan olla, mutta luotan Usvan taitoihin. Lumi puolestaan taitaa olla jo valmiiksi aika kehäkatastrofi, niin turhaa stressata sen vuoksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti