"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 28. joulukuuta 2014

JOULUKSI LUNTA

Jee, meillekkin tuli kuin tulikin tänne valkoinen joulu. Eihän sitä lunta nyt niin hirveän paljoa ole, mutta sen verran kuitenkin, että koiratkin (paitsi Mimo) nauttivat lumessa pyörimisestä :) Tähän väliin kuvapläjäys joitakin päiviä sitten otetuista kuvista, jotka vasta nyt kaiken oman laiskuuden jälkeen pääsevät esille.

Lumen agissa ollaan vielä ensi viikko tauolla ja Usvan kanssa ollaan tehty uusia reenisuunnitelmia. Me tosiaan Usvan kanssa käytiin pentujen TOKO/Agility -kurssi loppuun ja nyt sitten ensi vuoden alusta aloitetaan TOKOn ALO -ryhmässä :) Usvasta olisi kyllä varmasti hyväksi agikoiraksikin, mutta tällä hetkellä tahdon keskittyä Usvan kanssa TOKO puolelle, mikä on minullekkin uutena tuleva kokonaisuus. Agiahan tässä jo jotain osataan Lumen kanssa, niin pystyn sitä Usvankin kanssa itsenäisesti reenaamaan jos vain siltä tuntuu :)

Muutoin kotosalla ollaan Usvan kanssa hampaita syynätty, sopivaa ruokaa etsitty ja kasvua pohdittu. Ruokapuolella ollaan yritetty etsiä sopivaa isojen tyttöjen ruokaa. Tähän mennessä Roburin ja Britin ruoka on ollut ehkä vähän huonoa, kun jätökset ovat olleet kuin norsulle kuuluvia. Seuraavaksi Golden Eaglen ruoka olisi testauksessa, tämän merkin penturuoka tuntui ainakin sopivan Usvalle aika hyvin. Usvan hammaskaluston kanssa oli vähän huolia, mutta nyt näyttäisi, että kyllä sieltä oikeanlainen purenta kehittyy :) Kasvussa ei ole tapahtunut vieläkään mitään selkeää kasvupyrähdystä, ja korkeutta Usvalle sain tällä hetkellä mitatuksi n. 39cm. Jotenkin kakara tuntuu pieneltä, tai sitten katsojalla on silmissä heittoa, kun on tottunut katselemaan Lumen isohkoa kokoa ;) Lumen suhteen ollaan mietitty pitkästä aikaa näyttelyissä käyntiä. Neitihän oli aika nuori viimeksi näyttelyssä ollessaan, joten olisi mielenkiintoista nähdä onko ikä tuonut kehitystä mukanaan :)


Lumikylpy :)
Yritä siinä sitten saada kaikki kolme yhteen kuvaan..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti