"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

VIIMEINEN REENIKERTA & UUDEN ODOTUS

Näin meillä päättyi Lumen kanssa reenit Keski-Suomessa. Harmi sinänsä, sillä pidin todella paljon meidän ohjaajasta sekä agihallista. Mutta, tullaan kyllä Lumen kanssa joskus kisailemaan vanhalla hallilla :) Nyt sitten me jatkettaisiin harrastusta pohjoisessapäin, koirakerholla missä ollaan aiemminkin reenailtu. Siellä talvisin on käytössä pallohalli, ja kesäisin ulkokenttä. Pidän enemmän siitä ulkokentästä entä kuin pallohallista, siellä on pohja hieman inhottavaa hiekkaa, ja aina reenin päätteeksi on takuu varmasti koiran tassut hiekkaa täynnä. Mutta noh, ainakin päästään jatkamaan tätä vauhdikasta lajia :) Ja Lumi tykkää. 

Viimeinen reenikerta oli meille hyvinkin onnistunut. Joitain virheitä tuli, ja jotain ratakohtaa jouduttiin harjoittelemaan useampaan otteeseen, mutta sitähän se oppiminen on :) Mentiin rataa, joka muistutti paljolti möllikisojen rataa, mutta vain hieman muutettuna. Oli kyllä oikein mainio lopetus tälle reenikaudelle, seuraavaa sitten odotellessa. Itse asiassa, meillä heti 1.3. alkaisi ohjattu tunti uudessa (vanhassa) koirakoulussa.


24.2. Rata (x2)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti