"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

MÖLLIAGILITYKISAT 2

Agilityn parissa ollaan Lumen kanssa jatkettu säännöllisesti. Reeneissä meni viimeksi hyvin. Lumi jaksoi keskittyä paremmin, kun rataa mentiin pienissä osissa. Keppien suoritus edelliseltä esteeltä sujuu aina vain paremmin. Viime reeneissä meillä oli radalla mukana myös pöytä. Yllätyin kyllä, kun Lumi muisti mitä kyseisen esteen kohdalla täytyi tehdä. Viime pöytäesteen suorituksesta/harjoittelusta kun on aikaa jo aika reippaasti. Eihän se nytkään niin täydellistä suoritusta ollut, mutta ainakin auttaa asiaa, kun on pienikin haisu siitä mitä pitää tehdä :)


17.2. Rata


Tänään sitten osallistuttiin mölliagilitykisoihin toista kertaa Lumen kanssa. Ilmoitin Lumen tosimölliluokkaan medeihin (putkia & hyppyjä) sekä ihan vain reenin vuoksi mölliluokkaan medeihin (putkia, hyppyjä, kontakteja). Tiesin jo etukäteen, että mölliluokassa tulee takuuvarmasti virheitä. 

Tosimölliluokan suoritus meni kyllä tosi hienosti, yllätyin itsekkin miten hyvin Lumi hakeutui esteille ja seurasi ohjausta. Suorituksessa meillä ei tullut ainuttakaan virhettä, ja ajaksi saatiin 17:78 sek. Suorituksen jälkeen oli mahdollisuus uusia, ja ajattelin, että "mikäpäs siinä, koitetaan parantaa aikaa". Eihän se kuitenkaan näin mennyt. Uusintakierroksella kaikki meni hyvin siihen saakka, kunnes Lumi bongas putken sisältä namin ja vauhti loppui siihen; ruoka oli tärkeämpää. Uusintakierroksen ajaksi saatiin sitten 28:82 sek. Näistä kuitenkin parempi tulos jäi voimaan, ja Lumen kanssa voitettiin tosimölliluokassa :)

Mölliluokassa meillä sitten menikin aikalailla höpöksi koko homma, ja virheitä kyllä tuli. Lumi sai minkälie energiavimman, ja ohjaukset menivät kuin kuuroille korville. Kontaktit menivät hyvin, mutta hypyissä Lumi ei kunnolla kuunnellut, ja putkiin jumitettiin kivojen hajujen perässä.. Noh, aina ei mene niinkuin suunnittelisi :) Ensimmäiseksi ajaksi saatiin 1:00:82 ja uusintakierroksella koitettiin parantaa aikaa, mutta huonomminhan se meni (1:07:94). Jostain kumman syystä kuitenkin voitettiin tässäkin luokassa :)

Mölliagilitykisaradat 23.2.

Lumen pompen -testitulos myöskin tuli jonkin aikaa sitten. Testitulos näytti, että neiti on pompen vapaa, eli sen osalta terve :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti