"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

maanantai 17. helmikuuta 2014

PELLO 15022014

Lumi kävi viime viikonloppuna Pellon ryhmänäyttelyssä. Mukana meillä oli myöskin Lumen veli Otto, sekä Piitu valioluokassa. Paikan päällä tuuli kyllä sen verran kivasti, että sormet ja varpaat siellä ainakin hieman paleltuivat. Päivä oli kuitenkin mukava.Lumen suhteen minulla ei oikeastaan ole lainkaan odotuksia näyttelyissä. Siksipä onkin aina yhtä mukavaa ilahtua, kun neiti nappaa erittäin hyvän kehästä :) Karvatonhan Lumi taas alkaa pian olemaan.. Liekkö jälleen juoksu kohta tulossa, kun kotonakin pyörii siihen malliin karvapalloja..
Mutta tosiaan, Lumi sai nuorten kehästä sijoituksen NUO EH. Arvostelussa oli aikalailla samaa mitä Lumesta on jo aiemmin sanottu. Nyt sitten me ei suunnitellakkaan mitään näyttelyitä Lumen kohdalla vähään aikaan. Eipä ne arvostelut siitä sen kummemmiksi muuttuis :)

Arvostelu

" 19kk. Hyvärunkoinen nuori narttu. Riittävästi luustoa ja kulmauksia. Hieman pehmeät ranteet. Hyvä pään malli, kuono ja purenta. Turhan pyöreät silmät. Säilyttää ylälinjan mallikkaasti. Liikkeet saavat tiivistyä kintereistä ja kyynärpäistä. Varsin hyvä askelpituus. Hyvä karva. Miellyttävä luonne. "

- Tuomari Saija Juutilainen
Kotona täällä meillä alkaisi viikon päästä taas muuttopuuhat. Onneksi olen lomalla muuttoviikon, joten koiratkaan eivät toivon mukaan niin stressaa muuttoa takaisin pohjoiseen. Siellä sitten jatketaan Lumen kanssa agilityn parissa, kun saatiin möllipaikka ohjatusta ryhmästä :) Olen myöskin hieman pyöritellyt mielessä Lumen kanssa osallistumista kaverikoiratoimintaan. Täytyy odottaa, että neiti täyttää kesällä 2v., ja sitten alkaa ottamaan asiasta enemmän selvää, että soveltuuko neiti siihen lainkaan.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti