"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

ILLAN HÄMÄRTYESSÄ

Viime keskiviikon reeneissä mentiin kuuden esteen ratapätkää, harjoiteltiin lisää keppien suorittamista, sekä suoralla estepätkällä "kiihdyttämistä". Radalla oli mukana mm. puomi. Lumi näyttää nyt jälleen suorittavan puomin ilman pelkäämistä :) Nyt ei sitten keinuun kosketa pitkään aikaan, täytyy tuo puomi saada neidille iskostettua niin vahvaksi kuin mahdollista. Sen jälkeen vasta keinun kokeilemista eri käskysanalla..

Puomin (ja A-esteen) kohdalla Lumen vauhtia pitäisi saada esteen loppupäästä hieman rauhoitettua, että neiti hoksaisi pysähtyä kontaktille. Nyt meno on sitä luokkaa, että täysiä esteen yli, ja vauhti jatkuu eteenpäin. Kunhan vaan saadaan kontaktitkin vahvoiksi, niin luulisi Lumen osaavan kovastakin vauhdista pysähtyä kuitenkin kontaktillekkin. Meillä ei aiemmin ollutkaan ollut ratapätkällä puomea, eikä Lumi ekalla kerralla ymmärtänyt ensimmäisen esteen jälkeen lähteä kipuamaan puomea ylös. Mutta jo toisella yrityskerralla neiti hoksas idean, että nyt ei enää reenatakkaan puomia yksittäisenä esteenä, vaan se on osa pitempää rataa :)

11.9. Rata

Suoralla estepätkällä ei tällä kertaa ollut ongelmia. Viime kerralla Lumi ei osannut mennä suoraa estepätkää, ja minäkin olin ohjauksessa koko ajan jäljessä (kuten nytkin), ja Lumi koukkasi aina viimeisillä esteillä suoraan minun eteen. Nyt tällä kertaa esteet suoritettiin loistavasti :) Ainut miinuspuoli oli tosiaan liian hidas ohjaaja.. :D Pitäisi olla vähintään joku pikajuoksija, että pysyisi Lumen vauhdissa mukana..

Eilen treffattiin pitkästä aikaa lapinkoirakamua, Kiraa ja Kiran omistajaa. Meillä oli mukava muutaman tunnin lenkki metsän siimeksessä illan hämärtyessä. Koirat saivat kaikki (myös Mimo) juosta vapaana metsäreiteillä ja metsässä. Mimokin muutamaan kertaan meinasi mennä hukkaan, kun neiti on sen verran pieni ja maastoon hyvin uppoava :D Mutta onneksi Mimo ei sentään kovin kauas ehtinyt kadota. Lumella taas oli superkivaa Kiran kanssa juostessa kilpaa. Ajattelin napata kameran mukaan reissuun, mutta se ei sitten tullutkaan mukaan. Onneksi Kiran omistajalla oli kamera mukana, niin saatiin neideistä jotain yhteiskuvia :) Näitä lisätään ajan myötä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti