"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

AGIRATAA JA ROKOTUSREISSU

Viime viikon keskiviikon reenit sujuivat todella hyvin. Otettiin 12kpl kepisarjaa toistetusti ilman hihnaa. Hyvin Lumi näyttää jo hoksaavan keppien idean, makupalaa tosin täytyy yhä käyttää sarjan toisessa päässä palkkana. Namupalasta johtuen tosin keppien suorittaminen menee välissä Lumelta loppupäästä namille säntäämiseksi. Malttia täytyisi tytöltä löytyä hitusen enemmän :)

Mentiin tosiaan sitten jopa 11 esteen rataa. Lumen kohdalla vain rata täytyi pätkiä kahteen osaan, sillä loppuradan pitkä suora pätkä ei onnistunut ei sitten millään. Sekin oli osaksi myös omaa vikaa, sillä näillä jaloilla ei päästä samanlaista vauhtia kuin Lumen :D Muuten rata oli kyllä mukava suorittaa. Tämän päiväisistä reeneistä myöhemmin lisää.

4.9. Rata

Eilen käytin Lumea 1v. rokotuksilla, seuraava kerta onkin sitten vuonna 2016. Annoin Lumelle viikkoa ennnen rokotusta matolääkkeen, ja sen jälkeen Lumella meni muutamaksi päiväksi maha sekaisin ja ruokahalu katosi täysin. Neiti istui ruokakipon vieressä sitä vain tuijottaen. Osa ruuasta syljettiin pois, mutta osan neiti suostui syömään, jos kädestä ruokaa tarjottiin. Nyt onneksi Lumi on syönyt jo muutamana päivänä paremmin, meni jopa työntämään nenänsä Mimon kupille. Täytyy kyllä ensi kerralla ostaa jotain muuta matolääkettä, tämä nyt käyttämäni taisi olla Lumen vatsalle hieman liian ärhäkkää.

Eläinlääkärireissulla meni kuitenkin kaikki loistavasti, koira on perustarkastuksen mukaan terve, ainoastaan hampaista löytyi hieman hammaskiveä. Rokotuksenkin annon aikana neiti oli oikein näppärästi :)

Käytiin myös sitten samalla reissulla katsomassa koti-koiralauman menoa. Siellä Lumi sai juosta ja leikkiä velipojan, Oton kanssa, sekä muiden leikkiin innostuvien tyttöjen kanssa.

Karvattomat sisarukset, Lumi & Otto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti