"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

tiistai 24. syyskuuta 2013

AGILITYTAUKO

Viime viikon keskiviikkona meillä oli Lumen kanssa viimeinen agilitytunti. Tämä toinenkin koirakoulu oli loppujen lopuksi ihan hyvä, ja opimme paljon uutta. Meillä oli viimeisellä kerralla todellinen haaste, kun suoritettavana oli 19 esteen rata. Radan sai suorittaa kuitenkin pätkittynä, koiran taitojen mukaan. Teimme niin, että menimme yhtä kyytiä esteelle numero 7 asti (kepit), johon sitten pysäytimme vauhdin ja kepit suoritettiin rauhassa. Lumi menee keppejä jo ilman hihnaa. Jos vauhtia ja innokkuutta on liikaa, keppien loppupään suorittaminen menee pieleen, mutta rauhassa mentäessä kepit tulee suoritettua oikeinoppisesti:) Kepeiltä sitten jatkettiin vauhdilla putkisuoralle ja siitä hypyille. Tämän osuuden Lumi suoritti aluksi ihan hyvin, mitä nyt itse sekosin estejärjestyksestä muutaman kerran. Sen jälkeen sitten mentiinkin alamäkeä, kun Lumen keskittyminen kohdistui johonkin aivan muuhun. Neiti tepasteli radalla nenänpää ilmaa nuuskien. Mikälie tuoksunut illan ilmassa, kun koiraan ei kunnolla saanut kontaktia koko lopputunnin aikana.. Hyvillä mielin kuitenkin yritettiin vetää lopputunti päätökseensä.

18.9. Rata

Nyt meille sitten tulee agilityn parissa hieman taukoa. Meillä on muutoksen tuulet edessä, kun muutamme uudelle paikkakunnalle, ja etsinnässä on uusi treenipaikka. Tämä on kuitenkin sellainen harrastus mitä Lumen kanssa tahdon takuulla jatkaa:) Olenkin ottanut jo yhteyttä muuttopaikkakunnan likellä toimivaan agilityjaokseen, ja meille olisi näillä näkymin paikka vapautumassa jo tämän vuoden puolella, tai viimeistään ensi vuoden alussa. Eli eiköhän se treenipaikkakin järjesty:)

Alapuolella on kuva Lumen (+ Mimon) ja koirakaveri Kiran yhteislenkiltä. Ilta alkoi olla jo aika hämärä kuvaushetkellä, mutta tämä kuva oli hyvin onnistunut, ja kuvauskohteetkin malttoivat pysyä paikoillaan hetken:)


Lumi & koirakaveri Kira

Muutoin täällä kotosalla valmistaudutaan tulevaan muuttoon, ja odotellaan milloin Lumelle tulisi se kauan kaivattu karva takaisin.. Takana jo pöksykarvoissa näkyy uutta valkoista karvaa, mutta muilta osin Lumi on yhä karvaton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti