"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

maanantai 25. maaliskuuta 2013

SIILINJÄRVI 24032013

Viime viikonloppu meillä hurahti aikalailla Siilinjärvellä lappalaisten erkkarissa. Olimme varanneet hotellihuoneen ja matkassa meillä oli kolme koiraa, joista yksi oli Lumi ja muut mukana olleet olivat Piitu ja Otto. Lumi pääsi kilpailemaan junnuluokkaan, kun ehti täyttää ennen erkkaria 9 kk. Junnunarttuja oli ilmoitettu näyttelyyn kaiken kaikkiaan semmoset 23kpl, joten arvelin, että lähdetään Lumen kanssa vain reenausmielellä ja jos edes EH saatais, niin oltaisiin tyytyväisiä.


Lumi ja Piitu

Hotellilla meillä oli hieman tapahtumarikas aamupala, kun jouduimme kesken kaiken tarkastamaan onko hotellilla kolme irti juoksevaa koiraa meidän. Ravintolatilaan huudeltiin, että hotellilla juoksentelee vapaana yksi parkki ja kaksi mustaa koiraa, ja kenenköhän ne olisivat. Meidänhän ne, Otto oli nähtävästikkin hypännyt hotellihuoneen ovea vasten ja saanut oven avattua niin, että kaikki kolme juoksentelivat pitkin hotellin käytäviä ja kerroksia :D Onneksi koirat saatiin kiinni ja takaisin omaan hotellihuoneeseen. Olivat kuuleman mukaan näyttäneet oikein iloisilta lapinkoirilta juostessaan vapaana kielet suusta roikkuen. Huoneeseen päästyä sen verran läkähtyneitä jokainen oli, että varmasti oli ollut oikein hauskaa juosta käytävillä :D

Kehässä Lumi esiintyi todella hienosti :) Jaksoi seistä paikoillaan kauankin ja liikkeessä meni hyvin. Lumen liikkeeseen yritin saada omalla ripeällä liikkeellä enemmän tehoa ja potkua, mutta huomasin, että lisätessäni vauhtia, alkoi Lumi laukata, joten täytyi sitten mennä vähän hillitymmin, jotta sai neidin pysymään nätissä ravissa. Hampaiden katsomisessa ei ollut ongelmia, eikä muutoinkaan tuomarikontaktissa.


Lumi sai upeasti ensimmäisestä ns. kunnon näyttelystä, ja vieläpä erkkarissa, laatumaininnan  ERI ! Yli odotusten, kun oltiin valmistauduttu, ettei me nyt varmaan kovin hyvin tulla pärjäämään, mutta hienosti meni :)

Arvostelu
" 9kk. Tasapainoinen nuori narttu, jolla hyvät mittasuhteet ja sukupuolileima. Hyvä ylälinja. Narttumainen pää, joka saa vielä vahvistua. Hyvät karvaiset korvat. Kauniit silmät, oikea purenta, lapa voisi olla hieman viistompi, muuten hyvin kulmautunut. Hyvä runko, häntä ja selkä. Hyvä luusto. Kevyet vapaat liikkeet. Hyvä askelpituus. "
- Tuomari Maija MäkinenP.S. Lumen galleriassa muutama näyttelypaikalla otettu räpsy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti