"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

ISO TYTTÖ

Täällä ollaan odoteltu, että jos kevät tekisi tuloaan, mutta eipä sitä kovin kuulu, kun pakkaset vaan viikollakin paukkuvat yli -20 asteen hujakoilla. Noh, ainakin jää kestää lähijärvellä ja siellä ollaan hyvillä mielin lenkillä käyty koiria juoksuttamassa :)

Lumikin on tätä nykyään jo "iso tyttö", kun neiti on aloittanut ensimmäisen juoksunsa. Lumella oli aluksi hieman totuttelua juoksupöksyihin, kun neiti ei tiennyt, että uskaltaako pöksyt jalassa lainkaan liikkua :) Ressukka näytti niin häpeävältä, kun housut laitettiin ensikertaa jalkaan, ja neitiä täytyi herkkuluun avulla houkutella liikkumaan, kun Lumi ei oikein tiennyt, että mitäs nyt, kun on pöksyt jalassa. Täytyy vain käydä ostamassa kokoa isommat pöksyt, nämä tämän hetkiset ovat hieman liian pienet..
Tänään käytiin myöskin reenaamassa ensi viikonloppua varten Match Show:ssa :) Isoja pentuja oli osallistumassa mukava määrä, ja me Lumen kanssa kilpailtiin berninpaimenkoiraa vastaan kehässä. Lumi sai hienosti punaisen nauhan, mutta ei siitä sitten enää sijoittunut neljän parhaimman joukkoon. Oli kuitenkin mukava käydä neidin kanssa reenaamassa nätöä oikean koirahälinän keskellä ja mätsäri oli kyllä tosiaan siitä hyvä, että Lumi sai taas muistutettua mieleen millaista se näyttelyhulina sitten taas on :) Neiti nimittäin oli alkuksi aika rauhaton ja yritti säntäillä hihanssa ties kuinka monen koiran luo, kunnes sitten hetken päästä rauhoittui ja keskittyi jopa siihen mitä oltiin tekemässä :) Meille kehässä yllätyksenä tuli koirien seisottaminen nenät vastakkain, eli siis Lumen tuli olla seisomassa normaalista poiketen nenä vasemmalle päin, mitä me ei kyllä olla sen kummemmin koskaan harjoiteltu ja se kyllä näkyi :D Eihän siitä "väärinpäin" seisomisesta oikein tullut mitään muuta kuin istumista, mutta tiedetäänpähän nyt sitäkin sitten kotosalla harjoitella :)

P.S. Ensi viikonloppuna lappalaisten erkkari! Junnunarttuja 23kpl, eli taidetaan Lumen kanssa ottaa tämä näyttely vain harjoituksen kannalta, kun odotukset kehässä sijoittumisesta eivät ole huimat..:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti