"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

maanantai 4. maaliskuuta 2013

LEIKKIÄ JA LENKKEILYÄ

Olimme koirien kanssa viettämässä viime viikonloppua vanhempieni luona, mistä löytyy myös koiralaumamme loput viisi jäsentä :) Lumesta oli maailman parhainta päästä piha-aitaukseen juoksemaan ja olemaan vapaana. Myöskin leikkikavereita kotipuolesta löytyi enemmän, kun Lumen kanssa pihalla juoksemassa olivat velipoika Otto ja vielä niin pentumainen Piitu :) Vanhimmat koirat eivät niinkään jaksa enää pienimpiä pentuja leikityttää.

Otto ja LumiLumi ja Piitu
Lumi, Otto ja ViiviOstin Lumelle valjaat, joita testattiinkin heti viikonlopun aikana. Ajatuksena oli hieman hillitä neidin vetämisvimmaa, ja kyllähän ne siihen ainakin tällä hetkellä auttavat. Liekkö myös sen vetämisen syynä lenkkeilyseurana yleensä oleva Mimo, joka kyllä itse vetää ja sitä kautta opettaa Lumenkin vetämään.. Noh, ainakin valjaista on hyötyä, ja koirallekkin parempi, kun ei ole koko ajan panta henkitorvea rusentamassa. Valjaat ovat neidille vielä tässä vaiheessa hieman isot, mutta ainakin hiukan kasvunvaraa löytyy :)


P.S. Lappalaisten kevät erkkari lähestyy pikku hiljaa!
P.P.S. Galleriassa lisää kuvia Lumesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti