"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

PENTUTREFFIT

H-pentueen pentutreffit oli aikomus pitää jo aikaisemmin, mutta ei tuo sää meitä oikein ole suosinut. Tänään sitten päätettin toivoa sateetonta hetkeä, ja pidettiin pentutreffit, tai oikeastaan voisi sanoa Halla ja veljet -treffit :) Sisarusten Hilma-sisko ei tällä kertaa päässyt mukaan, mutta ensi kerralla sitten :)

Muutaman kerran sisaruksilla meni hieman hermot toistensa kanssa, mutta muuten pennut leikkivät kohtuullisen sievästi. Veljekset Kunti ja Poke rymysivät lähes koko ajan kahdestaan, ja Halla taisi mennä omia menojaan. Välillä neiti kävi katsomassa mitä ne velipojat puuhaa, mutta ei tällä kertaa kovin jaksanut alkaa telmimään poikien mukana. Mitälie hienohelmaa yritti mukamas esittää :)

Kuvia märistä ja kuraisista pennuista yritin napsia, ja niitä lisää löytyy täältä.

Halla lähes 14vko

Kunti ja Poke

Halla isottelee veljille :)

Halla ja painivat veljekset

Halla ja KuntiYhteiskuva jäi yritystasolle.. :) Poke posettaa ja Halla pusuttaa Kuntin kanssa :)

Ei ole tullut vielä virallista tuomiota Usvan luustokuvista Kennelliitolta, mutta eiköhän ne ensi viikon aikana ilmaannu :) Ilmotin myös Usvan Kuusamon ryhmikseen, vaikka neiti kyllä karvaansa jo pudottaa.. Jospa siitä turkista olisi jotain jäljellä vielä ensi kuunkin puolella..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti