"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

JUHANNUSAATTO

Tämän vuoden juhannus on kyllä mennyt tosi rennosti. Juhannusaattona käytiin ihanien ystävien kanssa retkeilemässä ja lounaspiknikillä Oulunsalossa Varjakassa :) Meillä oli tarkoituksena mennä käymään Varjakan saaressa, mutta ei nyt tällä erää sinne asti päästy yrityksestä huolimatta :D Käytiin sitten kävelemässä Akionsaaren kävelyreitti ja grillattiin nuotiolla venesatamassa :)

Koirat saivat juosta retkellä vapaana ja noukkia matkaansa punkkeja, mitä sitten revittiin seuraavana päivänä kotona irti.. Yöks. Usvasta ei löytynyt lainkaan punkkeja, Lumi ja Halla puolestaan niitä oli muutamat keränneet. Usva sen sijaan oli koko ajan ihan hyttysten peitossa, ei kuitenkaan naama ole ollut kertaakaan turvoksissa itikoitten pistoista.

Reitillä oli lintutorni mistä bongailla lintuja, mutta niiden sijaan nähtiinkin, kun valtava hirvi veti voimalla uiden lahden yli! Siinä oli kyllä katseltavaa :D





"Ala tulla jo"





Hirvi uimassa lahden yli

Usvaa kiusaa "muutama" itikka








Juhannusaaton yönä käytiin sitten hellun kanssa yöajelulla katsomassa, kun aurinko laskee. Halla pääsi myös mukaan ihmettelemään. Nallikarissa ja Toppilansaaressa oli hyvät maisemat tähän hommaan :)



Nallikari

Nallikari

Toppilansaari

Toppilansaari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti