"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

AGIEPIKSET

Lumen kanssa uskaltauduttiin agilityepiksiin yli vuoden tauon jälkeen. Miksihän sitä on itse niin typerä, että jännittää tuollaistakin, vaikka kyse leikkimielisistä kisoista.. Lumen kanssa kokeiltiin mölliluokan maksirataa pariin kertaan. Radalla estekorkeus oli 40 cm, ja rata sisälsi hyppyjä ja putkia. Ensimmäinen ratasuoritus oli vähän sähläystä, mutta toisella kerralla jo sujui paremmin. Oltaisiin saatu Lumen kanssa uusinnalla virheetön rata, ellei Lumi olisi yhden putken kohdalla kieltänyt, ja sujahtanut väärästä päästä putkea.. Ajaksi uusintaradalla saatiin 30,77 sek. Hauskaa meillä kuitenkin oli kaikesta jännittämisestä huolimatta :) Tässä vielä lyhyt videonpätkä meidän radan uusinnasta, ja tuosta putkivirheestä..
Usvan ilmoitin juuri Tervolan ryhmikseen, joka on 4.4. Elin ihan siinä luulossa, että kakara menee jo junnuhin, mutta eihän Usva olekkaan vielä huhtikuun alussa ehtinyt täyttää 9 kuukautta. Joten minikakru pääsee isoihin pentuihin :) Tuomarina lapinkoirilla toimii Hannu Talvi. Meillä Usvan kanssa loppui ainakin hetkeksi säännölliset TOKO-tunnit, kunnes toivon mukaan päästään taas johonkin tunnille reenaamaan. Tällä väliajalla koitetaan parhaamme mukaan reenailla kotosalla :) 

Usvan säkäkorkeutta olen koittanut mittailla taas, jotain 42 cm se on ollut nyt jo jonkin aikaa. Kyllähän se nartun sallittujen mittojen sisään menee, kun heittoa on ihannesäkäkorkeudesta 2 cm, mutta Usvalla vain koko hämääntyy, kun rungonkin mitta on aika lyhyt verrattuna esim. Lumen runkoon. Noh, minikakru on nimensä veroinen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti