"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

UUSI VUOSI

Näin on vuosikin jo ehtinyt vaihtua ja vuosi 2013 otettiin vastaan hienoilla raketeilla uuden vuoden merkeissä. Lumelle uusi vuosi ja ennen kaikkea raketit olivat taas yksi uusista asioista, mitä neiti ei vielä ollut kokenut aiemmin. Ensimmäisen raketin aikana ei ilmennyt mitään ongelmia, mutta toisen pamahduksen kohdalla neitiin iski pieni paniikki ja veinkin sen jälkeen Lumen sisälle turvaan paukuilta :) Neiti oli juossut rakettien ampumisen ajaksi sängyn alle piiloon, mutta tuli heti hyvillä mielin pois piilostaan, kun raketit ja paukuttelu oli loppunut. Ensitutustuminen rakettien ääniin meni kaiken kaikkiaan kohtalaisen hyvin, ei ilmennyt tärinää, läähätystä tai muita pelästymisen merkkejä. Lumesta vain oli parempi etsiä turvapaikka sängyn alta "rakettisodan" ajaksi kuin ottaa meteliä vastaan ikkunan alta.
Tänä vuonna Lumi aloittaa näyttelyhulinat, ja meillä onkin ensiesiintyminen pentukehässä jo tammikuun lopussa Kuopiossa. Me (tai minä) täällä jo kotosalla jännitetään ensimmäistä kehäesiintymistä ja aloitetaan näyttelytottumusreenit. Lumi osaa ainakin näin kotosalla harjoiteltuna jo seistä ja liikkua ihan hyvin, eniten jännittää se tuomarin kontakti koiran kanssa. Lumi kyllä on innokas tutustumaan uusiin ihmisiin, mutta jos se ihminen sattuu jollain tapaa olla hieman pelottava Lumen mielestä, niin sitten tytölle iskee huihuiapuaapua -tilanne päälle ja seurauksena on tuomarin kätösistä pakoilu. Täytyy nyt yrittää reenien kautta tutustuttaa Lumi myös siihen, kun toinen ihminen käsittelee koiraa.


P.S. Lisäilin Lumen galleriaan joulun ajalta otettuja muutamia kuvia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti