"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

JOULU MAALLA

Koirien kanssa ollaan vietetty joulu ja kulunut viikko maaseudun rauhassa, ovat koiratkin päässeet kunnolla juoksentelemaan vapaana piha-aitauksessa :) Paluu kotilauman keskelle oli aluksi hieman jännittynyt, kun viiden koiran joukkoon tuodaan muutamia viikkoja kotoa pois olleet Lumi ja Mimo. Alkumurinoiden jälkeen kuitenkin koko koirasakki oli jälleen kuin yhtä suurta perhettä :) Joulun kunniaksi koirat saivat jokainen oman lahjakäärön, josta paljastui herkullinen possunkorva.

Lumi possunkorvan kimpussa.

Koirapoppoo, vasemmalta oikealle: Viivi, Otto, Mimo, Piitu, Cessi, Malla & Lumi.

Mimo.

Lumikin on nyt virallisesti hieman yli 6kk ikäinen, iso tyttö jo :) Huomaa, että kasvamisen myötä on myös neidille alkanut tulla uhmaikä. Aikaisemmin niin sievästi hihnassa kulkenut ja käskyjä kuunnellut tyttö on nyt alkanut vetämään hihassa, eikä käskytkään aina mene perille saakka. Lumi selkeästi koettelee hieman rajojaan, täytyy vain itse pysyä vahvana, eikä antaa pikkuneidin käskyttää.


Neiti tomera.Lumi viihtyy kotilaumasta eniten velipojan Oton sekä lähes 2 -vuotiaan Piitun kanssa. Oton kanssa leikitään, juostaan ja revitellään pitkin pihaa, kun taas Piitu on se tyyppi, jota täytyy mielistellä ja ihailla. Piitukaan ei vielä vanha ole, niin neiti jaksaa myös näiden kahden nuorimman kanssa juosta ja villeillä :)

Piitu, Otto & Lumi

Piitu & Lumi

VinkVink!

Pakkasesta huolimatta Lumi viihtyy hyvin ulkosalla, mielellään jäisi myös ulos nukkumaan, mutta tulee kuitenkin pyydettäessä sisälle nukkumaan. Ja lumesta neiti on kyllä pitänyt, välissä täytyy kuonolla "aurata" taikka muuten vain kinoksessa pomppia :)

..Ja välissä sulatella varpaita.