"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

UUSI LÄHIMETSÄ

Lumen ja Mimon kanssa käytiin hieman tutustumassa uuteen lähimetsään lenkkeilyn merkeissä. Samalla kuitenkin oli tarkotus räpsiä kohta 6 kk ikäisestä neidistä uusia kuvia, entiset alkoivatkin täällä olla jo hieman vanhoja. Neiti on ehtinyt kasvaa ihan älyttömästi tuona aikana :)


Lumi kohta 6 kk !
Lumikuono :)
Mimo reppana, kun lunta on toiselle ihan liikaa

Meillä Lumen kanssa on nyt agility-kurssikin loppunut, esteistä yhä muutama jäi Lumen mielestä hurjan pelottaviksi. Toivotaan, että Lumi sentään joskus huomaisi, ettei niissä pelottavissakaan esteissä oikeasti ole mitään pelättävää :) Onhan neiti vielä nuori ja koko ikä aikaa oppia ja harjoitella. Suunniteilla agilityn osalta ei tällä hetkellä ole mitään erikoista. Ajattelin kuitenkin alkaa Lumen kanssa reenaamaan niin näyttelytottumusta, kuin TOKOn alkeita ja agilitya lähi koulutushallilla, missä paikallinen lappalaiskoirien alaosasto vuokraa hallivuoroa :) Siellä neiti myös toivottavasti pääsee tekemään tuttavuutta toisiin koiriin ja ihmisiin.

Näyttelyiden osalta Lumella on tiedossa Kuopion jalostuspäivät tammikuussa ja Raahen ryhmis helmikuussa. Täytyy neidin kanssa alkaa kunnolla harjoittelemaan näyttelyasentoa ja liikettä :) 


Hei hei ! :)

P.S. Lisää kuvia Galleriassa!