"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

PARASTA B-LUOKKAA

Tosiaan, Usva kävi jokusen aikaa sitten eläinlääkärissä vielä silmä-, polvi- ja sydäntarkeissa sekä samalla otettiin pra:n ja pompenin geenitestit. Nyt sitten on näiden kaikkien tulokset selvillä, ja Usvan lonkkien ollessa B:t, voin todeta Usvan olevan parhainta B-luokkaa, kun loput terveystutkimukset olivat priimaa :) Polvet 0/0, sydän sytkytteli normaalisti ja silmät olivat kuulemma kirkkaat kuin mitkä :) Pra ja pompen tulokset tulivat myös takaisin terveinä. Onnea meille ja onnea Usvan kasvattajalle :)

Hallakin sai tuolla samalla reissulla toisen rokotuksensa ilman itkuja :) Nyt sitten Hallan osalta odotellaan neidin kasvamista ja meidän pentukurssin alkua :) Kotosalla Hallalla edelleen virtaa riittää ja neidin purukalusto on alkanut pikkuhiljaa vaihtumaan, ja tämän osalta nyt jännätään.. Neiti keksii mielellään koiruuksia, milloin kaivetaan miljoona kuoppaa pihalle tai milloin ollaan salakavalasti jyrsimässä keittiön pöydän jalkaa.. Halla on nyt myös ollut ilman pissapapereita ehkä viikon ajan, pientä pissaläikkää on saattanut lattialta vielä löytyä, mutta aika kivasti neiti osaa jo pidättää :) Mitä koulutukseen tulee, niin peruskäskyjä ollaan reenailtu, mutta eipä paljoa muuta.

Usvan kanssa me ollaan TOKOssa jumissa kapulan kanssa. Välillä näytti, että asia meillä etenee, mutta nyt ollaan taas aikalailla lähtöpisteessä, eli ei missään. Kaikkea ollaan kokeiltu, mutta vielä me otetaan vinkkejä vastaan..  Neiti on päättänyt ettei hän tykkää tarkoituksenmukaisesti minun pyynnöstä pitää mitään suussa, niin sehän sitten Usvan mielestä on juurikin näin. Ja vaikka kuinka yrittää Usvaa höynäyttää, niin se huomaa kyllä heti mitä haen takaa :D Usva on liian viisas tulemaan millään lailla huijatuksi.. Mietin jo, että jätän Usvan TOKOn ryhmäpaikan hakematta talven osalta ja me keskitytään vaan kotosalla sitten treenaamaan ja yrittää takoa sitä kapula-asiaa edes jotenkin eteenpäin..

Lumi vuorostaan on oma energiapakkauksensa :) Karvaa on yhä niukalti pentujen jälkeen, mutta hitaasti se sieltä tekee tuloaan. Lumen kanssa ollaan muutaman kerran käyty kokeilemassa agiradalla muistetaanko me enää mitään ja neidillä on kyllä sama ihana tarmo siinä edelleen päällä :) Lumelle yritän talvikaudeksi saada agilityyn ryhmäpaikan niin päästään taas kunnolla jatkamaan siitä mihin jäätiin.

Lauantaina meillä olisi Usvan kanssa sitten näyttelykoitos, vaikka neitihän on nyt sitten tietysti jo ihan karvaton ja näyttää vielä pienemmältä kuin normaalisti karvan kanssa.. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti