"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

PIKKU KARHU 12KM

Vuosi sitä meni aikoessa ja sitten oma aikansa lomaa odotellessa, kunnes lomalla kukaan ei ollut lähtemässä seuraksi kiertämään, joten olihan se nyt jo aika päästä toteuttamaan suunnitelma ja kiertää 12km pienen karhun kierros! 

Koirat oli tietty mukana kiertämässä :) Minun suunnittelemat hienot ruskakuvat koirista upeissa maisemissa jäi nyt vähän unholaan (tai odottamaan seuraavaa kertaa?), kun meidän piti nopsaan kävellä kierros, jotta ehdittäisiin takaisin mökille ennen pimeän tuloa. Vaan olihan ne maisemat kansallispuistossa hienoja :) Retki tuntui kyllä jaloissa, sillä kierroksella oli todella paljon porrasnousuja ja -laskuja. 

Koirat pääsivät ensimmäistä kertaa elämässään ylittämään useita riippusiltoja, Usvalta ylitys sujui kaikista parhaiten, Lumi hieman jännitti siltojen heilumisliikettä (ei yllättänyt yhtään..) ja Mimo veti jarrut päälle ihan totaalisesti niin, että jouduin loppumatkan riippusiltojen kohdalla kantamaan sitä kainalossa.

Olisi mahtavaa kiertää iso karhunkierros (80km), mutta se pitäisi pätkiä jo useampaan päivään ja olla asianmukaiset yöpymistavarat ja retkikamppeet. Kuvittele vaikka; taivallat ensin kilometrejä jollekkin yöpymistuvalle, missä pääset laittamaan tulet kamiinaan ja aamulla heräät aikaisin keittämään murukahvia nuotiolla, katsellen upeita maisemia. Kuullostaa hyvältä, eikös?:) Haaveita saa ja pitää olla... :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti