"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

KUULUMISIA

Kotosalla Usva aloitti toisen juoksunsa, näyttäisi neidillä tällä hetkellä olevan 6 kk juoksujen väli. Usva ei oikein tykännyt, kun laitoin neidille juoksuhousut. Älytöntä kiemurtelua ja sängyn alla häpeämistä, kun "nöyryytetään" jollain pöksyillä höppänää :) 

Meillä on koti-kotosalla (Kennel Taikalumon) tällä hetkellä pentue, ja Usva pääsi tänään ensimmäistä kertaa elämässään pentulaatikon viereen ihmettelemään pieniä vinkuvia möngertäjiä :) Kovin oli neiti kummissaan ja kiinnostunut, että mitäs ne sellaiset pikkupörröt ovat. Lumi puolestaan suhtautuu kuten aina ennenkin, vähän tyylillä "hyi ällöö" :D Mimo puolestaan hoitaisi pentuja oikein mielellään. Pentuja olisi kiinnostuneille vielä muutama vapaana ;)

Lumen kanssa käydään perjantai-iltapäivisin (aina kun ehditään) hallitiloissa reenaamassa tai pitämässä yllä agitaitoja. Yritän nyt joka kerralla ottaa Lumen kanssa keinua, josko päästäisiin jatkamaan keinureeniä siitä mihin kesällä jäätiin. Lumi hyvin jo lähtee suorittamaan keinua, mutta se alaspäin heilahtava liike keinun lopussa on se "kammottavin". Viimeksi tehtiin ystävän avustuksella pelkkää keinun heiluriliikettä, jotta Lumi tottuisi paremmin siihen liikkeeseen. Kiitos Sari, ja apua otetaan edelleen vastaan seuraavilla kerroilla ;)

Usvan kanssa TOKO sujuu kokoajan vain paremmin, ja neidille on tullut paljon lisää malttia ja keskittymiskykyä. Harmittaa, kun en keksinyt meidän aloitellessa kuvata videolle lähtötilannetta, ja esim. nyt tämänhetkistä tilannetta. Kehitys on ollut huimaa, ja me jatketaan opettelua edelleen :)

Paimennustaipparissa syttynyt kipinä elää yhä, ja kyselin tästä likeltä ensi vuodelle alkavia kursseja missä päästäisiin jatkamaan tämän kipinän kasvattamista :) Toivottavasti päästäisiin jonnekkin :)

Itse olen hurahtanut koirakirjallisuuden pariin.. Miksiköhän sitä ei ole aiemmin hoksannut lukea mitään koirakirjallisuutta? Koirankouluttajan luentosarja -luennoilla me käydään myös mielenkiintoisia aiheita läpi. Aina kokee ahaa -elämyksiä, mitkä käyvät järkeen omien ja kotikoiralauman koiriin taikka niiden suhteisiin, kuten myös ihmisen suhteesta koiraan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti