"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

torstai 19. helmikuuta 2015

TULEVAA

Muutama kuvanen kotilauman keskeltä, myös lenkkireissulta on tullut kuvia räpsittyä, niitä tulossa kunhan tältä laiskuudelta saan ne käytyä läpi :)

Kotona täällä Lumen juoksun pitäisi alkaa pikkuhiljaa olemaan ohitse. Saas nähdä milloin Usva aloittaa ensimmäisen juoksunsa. Usva on kotona alkanut hirveästi melskaamaan Mimon kanssa, ja Mimokin painii Usvan kanssa niin kuin jokin pikkupentu. Usvan kanssa olisi tarkoitus käydä sunnuntaina leikkimielisissä tokokisoissa osallistumassa mölliluokkaan. Luokassa on liikkeinä luoksepäästävyys, luoksetulo, paikkamakuu 1min, seuraaminen ja olisikohan ollut vielä liikkeestä maahanmeno.. Jännittää jo valmiiksi :) Täytyy myös muistaa ilmoittaa Usva Tervolan ryhmikseen, vaikka vähän luulen, että Usva tulee junnuluokassa erottumaan muista pienen koonsa puolesta..

Lumen kanssa ollaan edistytty agilityssa keinun suhteen niinkin paljon (ainakin meille paljon), että Lumi viimeksi keinua reenatessa suostui juoksemaan keinua pitkin aika pitkälle jo hyvillä mielin ja vauhdin kanssa :) Keinureenissä apuna oli pöytä, jottei keinun toinen pää pääsisi rämähtämään yhtäkkiä alas asti, vaan se laskeutui nyt ns. puoliväliin pöydän ansiosta. Olinhan minä kyllä niin ylpeä Lumen rohkeudesta :) Tästä on taas hyvä jatkaa keinun reenaamista :)
 

Otto-veli pitää huolta siskosta :)


:D


Usva ja Piitu


Lumi, Otto, Piitu ja Usva


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti