"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 17. elokuuta 2014

KAKSI SISKOA JA YKSI VELI

Aika se vain vierii eteenpäin hurjaa vauhtia. Sylvi-koiramamman pennut ovat jo kohta 5-viikkoisia, ja muutaman viikon päästä sitten pääsevät uusiin koteihin. Täälläkin alkaa sitten se ihana pentukausi; uusien asioiden ja käytöstapojen opettelu :) Odotan innolla, että saan sijoitustyttösen tänne Lumen ja Mimon seuraksi, kumpi se näistä tyttöpennuista sitten lieneekään. Nimi on onneksi sellainen, että se sopisi mielestäni kummalle vaan tytöistä. Näissä kuvissa Sylvin (Suopunkitytön Ihana Valo) ja Kassun (Kuurakuonon Caskikettu) pennut ovat 4 vko ikäisiä, ensi viikonloppuna toivottavasti ehditään taas tekemään reissu pentuja katsomaan, tällöin pennut olisivat n. 5,5 vko :)

Jännittävää odottaa sitä hetkeä, jolloin saan tietää kumpi tytöistä minulle tulee sijoitukseen. Itse olen jotenkin alusta alkaen kiintynyt enemmän tummempaan tyttöpentuun. Siinä vain tuntuu olevan "sitä jotain", ja sen rauhallinen luonne miellyttää. Selkeämpimerkkisempi tyttö ("valkoparta") vaikuttaa hieman haasteellisemmalta luonteensa puolesta.. :) Mutta tuli tytöistä kumpi vaan, se saa hyvän ja rakastavan kodin :)


Tyttö 1
Tyttö 1
Tyttö 1
Tyttö 1
Tyttö 2
Tyttö 2
Tyttö 2
Tyttö 2
Poika
Poika
Pennut 4 vko, Maailma täältä tullaan!

Lisää pentueen kuvia löytyy tämän linkin takaa :) Loppuun vielä hauskoja kuvia kotikoiralauman Sanin ja Lumen sekä Mimon leikeistä/totuttelusta:


Sani & Lumi
Sani & Lumi
Sani & Mimo
Sani & Mimo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti