"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

keskiviikko 7. elokuuta 2013

VIIMEINEN MAANANTAI

Viime maanantaina meillä oli viimeinen reenikerta toisessa käymässämme koirakoulussa. Pidin kyllä kovasti tämän koirakoulun ohjaajasta ja hänen tsemppaavasta tavasta ohjata meitä :) Nyt sitten jatketaan vielä keskiviikon reeneissä, tänään ei tosin taideta lähteä kastelemaan itseämme.. 

Maanantain reenit meni kuitenkin hyvin :) Lumi jaksoi keskittyä ja tehtiin pieniä ratapätkiä. Neiti osaa jo suurimmaksi osaksi pysähtyä kontaktiesteilläkin. Vielä täytyisi saada kontaktipysähtyminen vakaalle pohjalle, vaikka koira tulisi vauhdilla esteelle. Nyt Lumi saattaa liian vauhdin kanssa juosta kontaktin ohi seuraavalle esteelle. Keppejäkin Lumi menee välissä hienosti ilman hihnaakin. Välissä se taas sitten unohtuu ja joutuu hihnan kanssa muistuttelemaan, että miten niitä keppejä nyt pitikään pujotella.

Itselläkin pitäisi varmaan tässä jotain pikajuoksuharjoituksia ottaa, kun tuntuu, etten pysy Lumen vauhdin mukana varsinkin jos mennään pitemmän pätkän putki- tai estesarjaa. Koira viilettää edessäpäin ja ohjaaja monta metriä jäljessä.. Jospa Lumikin vuosien harjoittelun myötä oppisi hakemaan esteet niin, ettei sillä sitten olisi niin väliä olenko itse tulossa koiran takanapäin vai edellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti