"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

torstai 13. lokakuuta 2016

ERKKARI

Ja viimeisenä, muttei vähäisempänä hieman retkeilyn sijaan harrastuspuoltakin. Nimittäin viime viikonloppuna Lumi pääsi yli vuoden tauon jälkeen näyttelykehään, sillä neiti osallistui lappalaiskoirien erkkariin Torniossa. Lumen kanssa AVO-luokassa oli kilpailemassa muistaakseni 21 kilpasiskoa, joiden joukosta Lumi ylsi AVO ERI2 SA saakka. Siis häh? Minun vähäpätöinen poikatyttö-reissaajakoirako noin isosta joukosta toiseksi?! Jippiiiiii!

Kyllähän tässä on pitänyt muutaman kerran sijoitusta ääneen toistella, että ihanko oikeasti Lumi niin hyvin pärjäsi omassa rotunäyttelyssään :) 


Tuomarina nartuilla oli Hannu Talvi, joka arvosteli Lumen seuraavin sanoin:

" Musta merkein, ihanne koko, hyvät mittasuhteet, vahva hyvä pää, kauttaaltaan erinomainen rakenne, hieman pehmyt peitinkarva, hyvä häntä J-koukkua kärjessä, hieno esiintyminen ja luonne, tehokas liike "


Esitin myös urosten pikkupentuluokassa Lumen pojan Poken, joka sai hyvän arvostelun, vaikkei kunniapalkintoa tällä erää tullutkaan :) 

Lumen poika Poke pentuluokassa.

Lumi osallistui myös äidin esittämään kasvattajaryhmään, mistä Taikalumon kennel nappasi kahdeksan muun ryhmän seasta kolmannen sijoituksen kera kunniapalkinnon. Äidillä oleva Hertta-junnu vei myös kaikkien narttujen ykköspaikan, Onnea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti