"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

MUUTTOSTRESSIÄ JA SYYSLENKKEILYÄ

Tänään vierailtiin jälleen koirien kanssa vanhempieni luona. Siellä on aina niin helppoa päästää koirat vapaana ulos juoksemaan ja leikkimään toisten koirien kanssa. Kävimme myös koirien kanssa lenkillä syksyisessä kelissä, alkaa jo melko kylmä olla. Ainakin meillä ihmisillä, karvaturreilla ei niinkään. Lenkille lähti tällä kertaa mukaan kotipuolen koirista kolme; Piitu, Viivi ja Lumen veli Otto. Itse otin vain Lumen mukaan, ja Mimo sai jäädä sisälle lämmittelemään. Vauhtia ja kyytiä riitti kyllä tälläkin koirasakilla, nyt Lumi makaakin kotona lattialla ihan väsähtäneenä.

Täällä kotosalla ollaan jo melkein puolet muutettu uuteen kotiin, kohta pitäisi lopullinen muutto tehdä. Huomaa, että tämä muutto on alkanut stressata koiriakin, töistä kotiin tullessa makuuhuoneeseen on parina päivänä teurastettu kahdesta tyynystä pumpulit ulos, ja päiväpeitossa on muutamat reiät.. Onneksi nämäkin on vanhoja ja pois joutavia, mutta toivon kyllä, ettei sessut enempää keksisi repiä mitään. Ja toivottavasti sopeutuminen uuteen kotiinkin menisi sitten mutkattomasti ja helposti. Olen onneksi itse muuton jälkeen kaksi viikkoa lomalla ennen töiden alkua, jospa me koirien kanssa siinä ajassa ehditään sopeutua uuteen paikkakuntaan :)

Alla vielä muutama kuvanen päivän lenkkireissusta. Ottoa ei valitettavasti kuvissa näy, mutta Viivi ja Piitu kyllä :)
Lumi, Piitu & Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti