"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

maanantai 22. heinäkuuta 2013

YLÖS, ULOS JA..REENEIHIN?

Viime viikko meillä tuli Lumen kanssa laiskoteltua agilityn suhteen. Eilisestä lähdettiin hieman petraamaan uuteen viikkoon, uudella energialla ja motivaatiolla. Sunnuntaina käytiin pikareenaamassa taas Pauli-sheltin kanssa :) Itsenäisesti tehtiin tuttavuutta keinuunkin. Heti huomasi, että keinun tömähtävä ääni yhä pelottaa Lumea. Sain kuitenkin Lumen kulkemaan muutamaan kertaan keinun päästä päähän, niin että itse olin koko ajan pitämässä keinusta tiukasti kiinni jottei se koiran painosta tömähdä maahan. Iso harppaus eteenpäin! :) Jotenkin tuntuu, että kun saatiin Lumelta puomi -pelko pois, niin keinunkin suhteen on hieman paremmat mahdollisuudet onnistua.

Tänään sitten mentiin ohjatulla reenitunnilla kontaktiesteitä, ja pitempää rataa n. 5 esteen pätkissä. Radoilla oli mm. umpitunnelia, valssia ja takaa hyppäämistä. Harjoiteltiin myös 12 kepin sarjaa, sekä itsenäisesti lyhyempää keppisarjaa. Välissä kepit sujuu hyvin, jopa ilman hihnaakin, mutta suurimmalta osalta Lumi vielä vetää keppien välit suoraksi ja sinkoaa suoraan namikupille keppijonon toiseen päähän. Ahmatti mikä ahmatti.. :D Kokonaisuudessaan oli kyllä hyvät reenit, Lumi jaksoi keskittyä itse "työhön" alusta loppuun :) Keskiviikkoiltana sitten lisää.

Loppuun vielä muutama kuva karvattomasta neidistä (josta yhäkin lähtee karvaa, vaikka luulisi, että kaikki on jo pudonnut..) sekä mutrusuu-Mimosta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti