"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

maanantai 1. huhtikuuta 2013

MATCH SHOW 01042013

Aurinko paistaa, ja lumikin ulkona alkaa jo pikku hiljaa sulamaan. Näin nätin ilman kunniaksi oli mukava käydä Lumen kanssa mätsärissä, vaikkakin itse kehä oli hallitilassa, minne se ihana auringon valo ei paistanutkaan. Mukaan lähti myös Lumen veli Otto.

Lumella meni oikein hyvin, mutta liikkeestä ei meinannut oikein tulla mitään, kun neidin täytyi niin ahkerasti kulkea nenä kiinni maassa, ihania hajuja haistellen. Kuitenkin seisominen meni hyvin, neiti jaksaa seistä hienosti näyttelyasennossa melko pitkänkin ajan. Ainut vain, että siinä meinaa toisella kuola alkaa valumaan suunpielestä, kun täytyy niin ahkerasti nameja himoita :) Vähän huonosta liikkeestä huolimatta Lumi oli hienosti punaisten nauhojen neljäs! Saatiin jopa palkintokassi, jossa oli koiruudelle herkkuja ja ensimmäinen pokaali :) Mukavaa oli käydä reenailemassa niitä "oikeita" näyttelyitä varten. Seuraava onkin ihan pian Tervolassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti