"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

lauantai 2. helmikuuta 2013

RAAHE 02022013

Otto, Lumi ja Piitu.

Lumimyrskystä selviydytty!:) Ajeltuamme ihmeellisen lyhyeltä tuntuvan matkan Raaheen, meitä odotti vastassa melkoinen lumisade, mutta se ei paljoa menoa haitannut:) Lumi matkasi neidin toiseen näyttelykoitokseen yhdessä peruspoppoon, Piitun ja Oton, kanssa. Tällä kertaa en myöskään itse ehtinyt sen kummemmin Lumen kehässä pyörähtämistä jännittää. Oliskohan syynä sitten juokseminen kehästä toiseen, kun täytyi aikuisten kehästä pompata pentujen kehään. Myös Lumi oli hieman rauhallisempi kuin viime viikonlopun näyttelyssä. Liike tuntui sujuvan paremmin, ja näyttelyseisominen oli rauhallista:) Tuomaria ei myöskään tälläkään kertaa pelätty. Vaikka kyllähän me sitä tuomarikontaktia eilettäin kolmen porukassa hallilla harjoteltiinkin;)

Pentuja arvostelemassa oli ensikertaa lapinkoiria arvosteleva naistuomari. Lumi sijoittui viiden narttupennun joukosta toiseksi, saaden myös KP -ruusukkeen (PEK2+KP) :) Hienosti meni!

Arvostelu
" Oikeat mittasuhteet. Kaunislinjainen ja -ilmeinen pää, hyvät korvat, hyvä kaula ja selkä. Hieman kevyt raajaluusto, kulmaukset ok. Liikkuu hyvin, pyrkii takaa yksijälkisyyteen. Melko hyvä karvapeite. Luonteeltaan miellyttävä pentu. "

- Tuomari Aila Lehmussaari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti