"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

TERVOLA 20042013

Eilen reissattiin Lumen kanssa Tervolan ryhmänäyttelyyn. Mukana menossa oli myös Lumen veli Otto sekä Taikalumon Taruolento, tuttavallisimmin Taru tyttönen :) Näyttelypäivä meni oikein mukavasti, eikä vettäkään alkanut sataa, vaikka mentäessä tulikin räntää. Lumi jaksoi taas kerran esiintyä hyvin seistessä, mutta liike taisi olla aika paljolti nenä kiinni maassa menoa. Kaikesta huolimatta Lumi sijoittui hienosti JUN EH4 :) Neiti tarvitsee vielä aikaa, ja sitä myötä runkoon lisää vahvuutta :)



Arvostelu

" Oikeat mittasuhteet ja ääriviivat, kuitenkin kovin kapea runko. Hyvä pään profiili, kuono saa vahvistua. Hyvä kaula. Seistessään kauniit ääriviivat. Kokoon sopiva raajaluusto, hyvät kulmaukset. Liikkuu hyvällä sivuaskeleella, hieman kapea edestä. Hyvä karvapeite ja käytös. "

- Tuomari Markku Mähönen





P.S. Seuraavaksi me pidetäänkin Lumen kanssa yksi viikonloppu näyttelyistä taukoa, ja lähdetään sitten sen jälkeen käymään Kuusamossa näyttelyssä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti